Interior design

Soft Gray Apartment

Abordarea noastră

Pentru acest apartament cu trei camere, atenția noastră a fost dedicată zonei de zi și dormitorului matrimonial. Livingul și bucătăria împart același spațiu, de aceea am gândit ca tranziția de la o funcțiune la alta să se facă aproape imperceptibil. Din acest motiv, finisajele mobilierului sunt aceleași pentru bucătărie și corpul TV din living, o combinație între textura stejarului și nuanța de gri.

Gama cromatică este unitară, nuanțele neutre și tonurile de gri regăsindu-se în întregul spațiu. Atât în zona de zi, cât și în dormitorul matrimonial, elementele metalice negre oferă contrast: baza mesei din bucătărie, realizată pe comandă conform proiect de Reveria Furniture, setul de măsuțe de cafea din sticlă și metal de la The Home, picioarele noptierelor și comodei din dormitor, dar și corpurile de iluminat aduc accente mai puternice în spațiu.

Dormitorul se remarcă prin folosirea riflajelor, atât pe peretele cu patul, unde creează o compoziție simetrică și ascund și un sistem de iluminat indirect care încadrează tăblia, dar și pe peretele opus, unde acestea apar pe ușile comodei, dar și ca decor mural.

DETALII PROIECT
Suprafață 47 mp
Locație Bucuresti; România
Start proiect 2021
Finalizare proiect 2022
Parteneri Casa Nora; Lucente; Ariklia Decorațiuni; The Home