Interior design

Comfortable Luxury Villa

Abordarea noastră

Acest proiect a fost realizat pentru o casă de vacanță situată pe un vast teren de pe malul Dunării. Deși peisajul captează toată atenția, casa trebuia și ea să ofere cadrul perfect, să devină un refugiu intim, dar totodată să rămână deschis prietenilor și familiei, fără compromiterea confortului și eleganței. Cei 400 mp sunt desfășurați pe trei nivele: subsol, parter și etaj. Subsolul a fost dedicat bucătăriei principale, depozitării, spălătoriei, dar și unui loc de dining generos, precum și unei mici crame. Parterul este destinat zonei de zi: bucătărie, dining, living, baie. Tot la parter se află și dormitorul și baia matrimoniale. Suprafața mansardei a fost împărțită între trei dormitoare cu baie individuală și o zonă de lounge cu loc de luat masa.

Fiecare dintre nivele se diferențiază și prin abordarea estetică. Subsolul a fost tratat în stil de inspirație clasică – ornamentația mobilierului, cornișele, precum și nuanțele de lemn închis trădează acest lucru. Totuși, nota surprinzătoare a fost adusă de fototapetul folosit în aceste spații.

La parter, estetica se îndreaptă către o direcție contemporană. Am ales nuanțe deschise, tonuri neutre, calde, potentate de mici accente oranj și turquoise. Am ales utilizarea pietrei  și a lemnului pentru tratamentul pardoselii, dar și al pereților. Bucătăria de la parter este complet utilată, dar majoritatea echipamentelor sunt încorporabile, pentru a o integra cât mai discret în spațiul deschis.

Pentru mansardă am dorit să tratăm amenajarea spațiilor cu ceva mai multă lejeritate decât la parter, unde atmosfera este puțin mai formală, așa că am încercat o abordare mai jucăușă, alăturând diverse texturi și culori pentru un rezultat surprinzător.

DETALII PROIECT
Suprafață 404 mp
Locație Serbia
Start proiect 2020
Finalizare proiect Finalizat 2022