Interior design

Industrial Posh Apartment

Abordarea noastră

Acest proiect a fost conceput pentru un tânăr cuplu care și-a dorit ca locuința să fie o reflexie a stilului de viață și preferințelor estetice conturate de experiențele trăite împreună. Cei doi fiind pasionați de călătorii, și-au dorit ca locuința lor să împrumute ceva din locurile pe care le-au vizitat.

Astfel, ei și-au imaginat că zona de zi, alcătuită din living și bucătărie, va împrumuta ceva din atmosfera unui bar, iar dormitorul va aduce puțin cu o cameră dintr-un boutique hotel.

Aceste aspecte, alături de stilul industrial preferat de beneficiari și de paleta de culori neutre, au fost punctele de plecare pentru realizarea proiectului.
În zona de zi, canapeaua de piele de la Kare, elementele din metal ale mobilierului realizat pe comandă conform proiectului, corpurile de iluminat de la Luminna, oglinzile din zona bucătăriei și peretele finisat cu cărămidă aparentă alcătuiesc un spațiu perfect atât pentru o petrecere cu prietenii, cât și pentru o seară de film în doi.

Dintre elementele care ne atrag atenția în această amenajare, probabil că cele mai deosebite sunt ușile glisante din lemn de stejar și metal, realizate pe comandă de echipa de la Brut Concept.
Dormitorul, datorită dimensiunilor mici, a fost redus la funcțiunile lui de bază: odihnă și depozitare. Regăsim și aici influențele industriale, dar adăugate cu mai multă reținere, în peretele placat cu cărămidă vopsită în alb și în caroiajul ușilor glisante, placate cu oglindă, ale dulapului. Oglinda ajută mult în acest context, creând impresia unui spațiu mai generos.

Cele două băi, pentru care placajele ceramice au fost alese din gama celor de la Delta Design, au fost rezolvate într-o manieră similară restului apartamentului, folosind tonuri de gri și texturi de lemn. În baia secundară am creat un corp de lavoar care să încorporeze și mașina de spălat rufe, dar care să lase liber și accesul în spațiul de depozitare de sub lavoar. Și aici oglinda a fost folosită pe dimensiuni cât mai mari pentru amplificarea spațiului și a luminii.

DETALII PROIECT
Suprafață 67 mp
Locație București; România
Start proiect 2017
Finalizare proiect 2018