Interior design

One Apartment

Abordarea noastră

Apartamentul cu suprafețe vitrate generoase se bucură de o frumoasă vedere a Lacului Floreasca. În momentul începerii proiectului de design interior, apartamentul era deja finisat, iar băile erau complet echipate, așa că proiectul a tratat zona de zi, care include bucătăria și livingul, și cele două dormitoare.

Am urmărit obținerea unei atmosfere robuste, dar confortabile, și ne-am concentrat atenția asupra aducerii împreună a mai multor texturi, prezente într-o gamă cromatică reținută – griuri, tonuri pământii. În bucătărie, fronturile corpurilor suspendate au finisaj metalic, iar peretele este placat cu sticlă neagră. În living, canapeaua de culoarea caramelului contrastează cu vopseaua decorativă. Pe peretele opus canapelei este un ansamblu discret, deși încorporează televizorul, sistemul de sunet, șemineul electric și oferă multiple spații de depozitare. Mobilierul a fost realizat de Crib Concept, inclusiv masa cu bază metalică, iar canapeaua și taburetul au fost realizate de New Super Sofa.

În dormitorul principal am continuat gama de nuanțe neutre, dar de această dată mai luminoase, iar dressingul cu oglinzi frumurii și mânerele metalice este piesa de rezistență.

Dormitorul secundar, care este folosit și ca spațiu de lucru, are un fundal unitar, de culoare gri, ornamentat de fototapetul Wall&Deco – ansamblul este completat de corpurile de iluminat Nova Luce, veioza, corpul central și aplica fiind parte din aceeași colecție.

DETALII PROIECT
Suprafață 72 mp
Locație București; România
Start proiect 2021
Finalizare proiect 2021
Parteneri Crib Concept; Lucente; Ariklia Decorațiuni; Rug Vista; The Home; Color Smart; Wald