Interior design

Eclectic Oasis House

Abordarea noastră

Această casă are o suprafață de 130 mp, desfășurată pe trei niveluri – parter, etaj și mansardă, iar fiecare dintre acestea spune o poveste diferită.
Parterul, format dintr-un open space în care regăsim bucătăria, zona de luat masa și livingul, și o baie pentru oaspeți, este amenajat în nuanțe deschise, cu accente turquoise și aurii, care aduc un plus de eleganță, alături de detaliile de inspirație clasică, cum sunt fronturile frezate ale mobilierului sau cornișa decorativă cu iluminat indirect. Panoul traforat cu motiv geometric, pe lângă rolul decorativ, are și funcțiunea de a separa zona de living de scara care duce la etaj. Amenajarea include și elemente care contrastează delicat cu cele clasice, cum sunt scaunele transparente din zona de dining, corpurile de iluminat suspendate sau ansamblul TV, adăugând la farmecul amenajării.
Cât despre baia de oaspeți, aceasta continuă gama cromatică din zona de zi, elementele surprinzătoare fiind fototapetul Wall&Deco din cabina de duș, dar și culoarea mobilierului de lavoar.
Urcând la etaj, găsim dormitorul matrimonial, al cărui design a fost inspirat de tema boudoirului. Aici am folosit o gamă cromatică mai întunecată: verde, negru, auriu și o nuanță închisă de lemn. Șemineul adduce o notă romantică spațiului, făcându-l perfect pentru relaxare. Pe partea opusă a peretelui cu televizorul se află măsuța de make-up. Patul a fost realizat pe comandă conform proiectului, nuanța catifelei fiind evidențiată de fototapetul cu motive vegetale. Zona de dressing este spectaculoasă, prin jocul geometric și alternanța materialelor, care creează impresia unui perete continuu. De fapt, acesta integrează și ușa către baia matrimonială. Aici regăsim elemente clasice, pe care le citim în profilele decorative, în modelul căzii free-standing, al bateriilor și al aplicelor. Oglinda a fost folosită în multiple instanțe, inclusiv pe fronturile mobilierului.
În final, ajungând la ultimul nivel, stilul amenajării se relaxează, făcând loc unei abordări inspirate de materiale naturale. Pereții lambrisați și elementele din lemn au fost vopsite alb pentru o atmosferă cât mai aerisită., iar patul ancorat în tavan creează iluzia că acesta este suspendat precum un leagăn: un loc perfect pentru relaxare.
Această locuință nu este doar plăcută din punct de vedere estetic, dar și funcțională și confortabilă. Fiecare cameră are propriul design unic, creând un spațiu de locuit divers și interesant.

DETALII PROIECT
Suprafață 130 mp
Locație Bucuresti; România
Start proiect 2020
Finalizare proiect 2022
Parteneri SSAB; Triaxis Mob; Crib Concept; Lucente Home & Lighting; Ariklia Decorațiuni; New Super Sofa; Radox; Ceramall