Interior design

Delightful Shades House

Abordarea noastră

Așa cum se întâmplă pentru toate proiectele pe care le realizăm, și pentru Delightful Shades House am dorit să creăm un spațiu care să reflecte stilul de viață și preferințele estetice ale beneficiarilor. Rezultatul este unul eclectic, proiectul aflându-se la granița dintre lumini și umbre, nuanțe pastelate și tonuri întunecate, dintre materialele brute și cele prețioase. Totuși, unitatea stilistică este vizibilă, iar atmosfera este primitoare și relaxată.

Zona de zi se remarcă prin mai multe elemente: de la riflajul negru care creează o separare a zonei față de hol și canapeaua turquoise de la Feydom, până la șemineul îmbrăcat în cărămidă vopsită negru sau masa de dining, totul are o doză de îndrăzneală și în același timp formează un ansamblu echilibrat.

Cărămida aparentă din zona de dining se regăsește și în bucătărie, unde, cu excepția scaunelor, întreg mobilierul a fost realizat pe comandă de Crib Concept. Accentele gri antracit prezente atât la mobilier, cât și la finisajul plafonului oferă contrast și structură spațiului.

La etaj găsim dormitorul matrimonial și dormitorului fetiței, cu băile dedicate.

Elementul surpriză în dormitorul matrimonial este riflajul care decorează pereții, dublat de oglindă, dar și comoda turquoise, o pată vie de culoare pe fundalul gri. Cărămida aparentă reapare în baia matrimonială, unde este aplicată inclusiv pe peretele curb din spatele căzii free standing.

Dormitorul fetiței este cadrul unei povești fantastice, cu păduri fermecate și căsuțe din vată de zahăr. Fototapetul BN Walls acoperă peretele cel mai lung al camerei și este completat de culoarea vopselei lavabile. Mobilierul a fost realizat în întregime de Crib Concept, la fel și cel roz pudrat din baie, unde prețiosul fototapet Wet System Wall&Deco este pus în evidență de lumina indirectă.

DETALII PROIECT
Suprafață 105 mp
Locație București; România
Start proiect 2020
Finalizare proiect 2021
Parteneri Crib Concept; Lucente; Stillise Interiors; Rug Vista; The Home; Color Smart; Feydom; Stone Deco Style; Ceramall
DETALII PROIECT
Suprafață 105 mp
Locație București; România
Start proiect 2020
Finalizare proiect 2021
Parteneri Crib Concept; Lucente; Stillise Interiors; Rug Vista; The Home; Color Smart; Feydom; Stone Deco Style; Ceramall