Echipa Chiral

Hai să ne cunoaștem

Designeri de interior uniți din pasiunea pentru design și artă

Studio de arhitectură, format din 2 designeri de interior. Cu mindset-uri complexe, perspective diferite, dar cu o misiune comună: crearea interioarelor care să te reprezinte.

Cosmina și Daniel au absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior de la UAUIM, locul unde s-au cunoscut și au decis să rămână creatori de spații, prieteni și parteneri de business.

Personalitățile lor diferite îi ajută să privească proiectele din mai multe unghiuri, iar compatibilitatea celor doi le permite să lucreze orice proiect luând în calcul mai multe abordări.  Rezultatul este întotdeauna mai bun în procesul acesta.

Arhitect Design Interior

Cosmina Nidelea

A absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM în 2011, iar în 2017 a obținut titlul de doctor în arhitectură. Cosmina este și în spatele Daring Prints, un proiect de producție customizabil.

Este pasionată de artă și atunci când nu proiectează spații frumoase și funcționale, cântă la pian sau pictează.

+ 40 727 508 410

Cosmina Nidelea_arhitect design interior
Daniel Bratescu_arhitect design interior
Arhitect Design Interior

Daniel Brătescu

Daniel Brătescu a absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM în 2011 și pe lângă proiectul Chiral, se ocupă și de un atelier de producție de mobilier, Triaxis Mob. 

Daniel este pasionat de sculptură în coajă de ou, implicând-se chiar și într-un proiect caritabil cu 100 astfel de sculpturi. Atunci când nu creează, se plimbă cu motocicleta.

+40 727 508 410

Milestones

Realizările echipei de designeri interior

70

Proiecte finalizate

25

Parteneri de încredere

11

Ani in îndustrie

5700

m2 proiectați

Cu ce te putem ajuta.

Detalii despre serviciile noastre.