Echipa Chiral

Hai să ne cunoaștem

Designeri de interior uniți din pasiunea pentru design și artă

Suntem un studio de design interior, format din doi arhitecți cu mindset-uri complexe și perspective diferite, dar cu o misiune comună: crearea interioarelor care să te reprezinte.

Am absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior de la UAUIM, locul unde ne-am cunoscut și am decis să rămânem creatori de spații, prieteni și parteneri de business.

Personalitățile diferite ne ajută să privim proiectele din mai multe unghiuri, iar compatibilitatea ne permite să lucrăm orice proiect luând în calcul mai multe abordări.  Rezultatul este întotdeauna mai bun în procesul acesta.

Arhitect Design Interior

Cosmina Nidelea

Am absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM în 2011, iar în 2017 am obținut titlul de doctor în arhitectură. Vocația mea rămâne designul de interior, dar sunt și o diletantă a picturii și desenului. În această direcție am înființat Daring Prints, un proiect de producție customizabil.

+ 40 727 508 410

contact@chiralinteriordesign.ro

Cosmina Nidelea_arhitect design interior
Daniel Bratescu_arhitect design interior
Arhitect Design Interior

Daniel Brătescu

Am absolvit Facultatea de Arhitectură de Interior din cadrul UAUIM în 2011 și pe lângă proiectul Chiral, am fondat un atelier de producție de mobilier, Triaxis Mob. 

Sunt pasionat de sculptură în coajă de ou, implicând-mă chiar și într-un proiect caritabil cu 100 astfel de sculpturi. Atunci când nu creez, mă plimb cu motocicleta.

+40 727 508 410

contact@chiralinteriordesign.ro

Milestones

Realizările echipei de designeri interior

70

Proiecte finalizate

25

Parteneri de încredere

11

Ani in îndustrie

5700

m2 proiectați

Cu ce te putem ajuta.

Detalii despre serviciile noastre.