ETAPE DE LUCRU

Proces de lucru transparent.

Echipa chiral studio_Daniel si Cosmina
ETAPA 01

Cunoaștere client și spațiu

Totul despre amenajări interioare:

1. Chestionarul – reprezintă o serie de întrebări despre cerințele și preferințele beneficiarului cu privire la amenajarea spațiului care constituie obiectul proiectului de design interior. Informațiile obținute în urma chestionarului vor fi folosite de arhitecții de interior la elaborarea proiectului. Beneficiarul are dreptul de a adăuga orice informație relevantă. Completarea chestionarului durează aproximativ 60 de minute și este indicat ca toți membrii familiei să participe la completarea chestionarului.

2. Releveul – reprezintă măsurarea spațiului și realizarea planului la cotele reale. La releveu se realizează și fotografii ale spațiului. În funcție de dimensiunea acestuia, realizarea releveului și fotografiilor poate dura între 30-90 minute.

ETAPA 02

Variante în plan – Amenajare interioare

În această etapă se vor prezenta variantele de amenajare interioare în plan (2D) după cum urmează:

  • pachetul Lighto variantă de amenajare interioare în plan care va fi transmisă pe e-mail în format pdf.
  • pachetul Medium două variante de amenajare interioare în plan care vor fi transmise pe e-mail în format pdf; din cele trei variante transmise, se va alege varianta preferată sau o combinație între mai multe variante.
  • pachetul Premiumtrei variante de amenajare interioare în plan care vor fi prezentate în cadrul unei întâlniri și transmise apoi prin e-mail în format pdf; din cele trei variante transmise, se va alege varianta preferată sau o combinație între mai multe variante

În urma transmiterii în scris a informațiilor necesare de către beneficiar, se va întocmi și apoi trimite în format .pdf pe adresa de e-mail a beneficiarului varianta finală a planului.

Variantele de amenajare interioare în plan se realizează țînând cont de informațiile primite în cadrul chestionarului.

ETAPA 03

Randări 3D

După ce va fi confirmată varianta finală pentru amenajarea interioară în plan, începe etapa următoare a proiectului, reprezentată de imaginile fotorealiste. Vor fi realizate pentru fiecare cameră o serie de cel puțin patru imagini – aceste imagini reprezintă o simulare a rezultatului final al amenajării. Astfel, acestea vor conține informații referitoare la finisaje, corpuri de iluminat, mobilier, materiale, culori etc. Pe cât posibil, în aceste randări vor fi propuse produse care se pot achiziționa sau executa la comandă.

Randările sunt disponibile numai în cadrul pachetelor Medium (transmise prin e-mail) și Premium (prezentate în cadrul unei întâlniri și apoi transmise prin e-mail).

Etapa 04

Planuri Tehnice – Amenajare interioare

După ce randările pentru toate camerele vor fi finalizate și confirmate, se vor elabora și stabili următoarele:

  1. Planșe tehnice
  2. Planșe mobilier
  3. Liste achiziții
  4. Vizite pe șantier

           

Pachete pentru spații elegante & confortabile

Am conceput pachete care să îndeplinească nevoile oricărui client care ne trece pragul.