PROIECT #5



Acest proiect a fost realizat pentru un tânăr cuplu care și-a dorit ca locuința lor să le reflecte stilul de viață și preferințele estetice conturate de experiențele trăite împreună. Fiind pasionați de călătorii, și-au dorit ca locuința lor să împrumute ceva din locurile pe care le-au vizitat.

Astfel, ei și-au imaginat că zona de zi, alcătuită din living și bucătărie, va împrumuta ceva din atmosfera unui bar, iar dormitorul va aduce puțin cu o cameră dintr-un boutique hotel.

Aceste aspecte, alături stilul industrial, preferat de beneficiari, și de paleta de culori neutre, au fost punctele de plecare pentru realizarea proiectului.

În zona de zi, canapeaua de piele, elementele din metal, corpurile de iluminat, oglinzile din zona bucătăriei și peretele finisat cu cărămidă aparentă alcătuiesc un spațiu perfect atât pentru o petrecere cu prietenii, cât și pentru o seară de film în doi.

Dormitorul a fost împărțit în două zone: cea de depozitare și cea de odihnă. Cele două spații au fost separate cu ajutorul unui perete care pe o parte este placat cu lemn și, pe cealaltă, cu oglindă, iar comoda, covorul și corpul de iluminat sunt elementele deosebite ale încăperii.

error: Content is protected !!