PROIECT #03



Proiectul a fost realizat pentru un apartament cu patru camere ce aparține unei tinere familii care și-a dorit un spațiu vesel, plin de culoare.

Funcțiunile camerelor sunt: living, bucătărie, dormitor matrimonial, dormitor copil și birou.

Elementele voluminoase din amenajare au fost alese în nuanțe neutre, iar în completarea lor au fost aduse petele de culoare prezente în accesorii, decorațiuni sau elemente de dimensiuni mai mici. Acest lucru oferă un spirit ludic apartamentului, dar, în același timp, permite și posibilitatea un spațiu versatil. Singura încăpere care servește mai multor funcțiuni este biroul, care este deopotrivă dormitor pentru oaspeți și spațiu de lucru, dar oferă și un spațiu de depozitare generos.

În timp ce în zona de zi (lving, bucătărie, birou) s-a păstrat o gamă cromatică destul de saturată, cele două dormitoare au fost orientate către o paletă mai pastelată, pentru obținerea unor spații relaxante, potrivite pentru odihnă.

error: Content is protected !!