Beneficiarii acestui proiect sunt o tânără familie în așteptarea primului copil pentru care noua casă reprezintă și începerea unui nou capitol al vieții. Locuința are o suprafață de 150 mp și este formată din patru camere și două băi.

Amenajarea este una în stil modern, cu accente glamour și note elegante, conturată în tonuri de alb și negru și elemente metalice.

Zona de zi este este un open-space în care regăsim bucătăria, livingul și diningul.

Piesa centrală a livingului este o canapea generoasă, extensibilă, din piele naturală importată din Italia și executată pe comandă de unul dintre colaboratorii noștri. Canapeaua este evidențiată de fototapetul Wall&Deco, ales din colecția anului 2017.  Canapeaua are și rolul de a delimita zona de living de cea de dining, împărțind vizual spațiul.

Masa de dining a fost realizată pe comandă; baza ei este formată din trei verigi întrepătrunse, din metal placat cu foiță de aur. Același material prețios a fost folosit și la bucătărie, unde zona dintre corpurile suspendate și blat a fost tratată cu sticlă securizată ultra-clear pe spatele căreia a fost aplicată foiță de aur.

error: Content is protected !!