PROIECT #13

       Acest proiect a fost o încercare nouă pentru noi, majoritatea proiectelor realizate fiind de tip rezidențial. A fost deopotrivă o plăcere să realizăm amenajarea pentru recepția acestui nou complex rezidențial din zona centrală a Bucureștiului.

       În primul rând, a trebuit să avem în vedere funcțiunile necesare: existența unui birou, a cutiilor poștale și a unui mic spațiu de așteptare.

       Din punct de vedere estetic, am dorit să creăm o atmosferă distinsă, dar nu excesiv pretențioasă. Elementul de la care a pornit proiectul a fost pardoseala – beneficiarii au dorit ca aceasta să fie finisată cu marmură naturală, iar zona centrală să descrie un chenar care încadrează patru plăci tăiate din lastră și poziționate simetric, în oglindă. Pardoseala nobilă a fost completată de o gamă cromatică care s-a rezumat la alb, negru și variații de bej și maro, regăsite în fototapetul din spatele biroului sau in sticla cu care este placat plafonul.

error: Content is protected !!