Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/chiralin1t/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/chiralin1t/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/chiralin1t/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
PROIECT #12 • chiralinteriordesign

PROIECT #12

     Probabil unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte pe care le-am realizat până acum, această bucătărie a avut nevoie de un singur ingredient cheie: un beneficiar care ne-a acordat încredere totală și a avut curajul să facă lucrurile diferit.

     Bucătăria se află la mansarda open-space a unei case cu ferestre înalte care privesc spre un câmp și un cer nesfârșite.

     Celelalte zone ale mansardei erau deja definite: zona de living, cu canapea și televizor, zona dedicată biroului, zona de dining. Bucătăria era singura zonă care încă nu fusese amenajată și ea a devenit piesa de rezistență, ieșind în evidență prin geometrie, culori, finisaje.

     Totul a pornit de la frigiderul roșu, deja preferat de beneficiar, și dorința de a crea ceva unic.

      Frontul de lucru a fost descris pe lungimea unui perete: corpul înalt din stânga ascunde în spatele ușilor cu grilaj metalic un cuptor electric de sine stătător, blatul de compozit include și cuva chiuvetei și, mai departe, o plită încorporabilă cu două ochiuri. Datorită tavanului înclinat, am renunțat la clasicele corpuri suspendate, păstrând doar o poliță înfrumusețată de lumina indirectă a unei benzi LED, lichenii de pe perete și cele două aplice. Zona de perete dintre poliță și blat surprinde prin finisajul deosebit: oglindă antichizată.

     Compoziția de pe acest perete de închide cu un paravan metalic auriu descris de același motiv regăsit la ușile corpului din stânga: jocul „X si O”.

     Totuși, piesa de rezistență o reprezintă insula care separă bucătăria de living: baza din cilindri metalici ascunde și un spațiu de depozitare, iar blatul din compozit are o formă atipică, organică.

error: Content is protected !!